Siivoa Windows 10 Helposti

Paina kaukosäätimen kotinappulaa ja siirry Sovellukset -osioon. Valitse tämän jälkeen Apps Market ja Video. Sovelluksen lataaminen tapahtuu Samsungin sovelluskaupasta.

ei voi muokata rekisteriä windows 7

Jos tämä ei korjaa ongelmaa, ota yhteyttä verkkosivuston omistajaan ja kerro hänelle, että sinulla on ongelmia verkkosivun lataamisessa. Joskus ohjelmat tai sovellukset estävät sivua latautumasta oikein. Sovelluksen voi avata saman tien Samsung Apps -kaupan sivulta, tai myöhemmin Smart Hubiin syntyneestä pikakuvakkeesta. Uudet pikakuvakkeet menevät sovelluslistan viimeiseksi, joten jos et löydä pikakuvaketta Smart Hubin etusivulta, katso myös seuraavat sivut. Mtv-palvelu ei enää toimi Internet Explorer -selaimilla, sillä ne eivät vastaa tämän päivän vaatimuksiin kun kyse on videoiden toistamisesta. Chromella sinulla tulee olla versiona vähintään 75, jotta ohjelmien katselu onnistuu.

Päivitysversiot

Aiemmin oli tuossa Yogassa tuuletinongelmia (kovaääninen) joita korjailin eri tavoilla. Kaksi kannettavaa joissa win 11 asennuksen jälkeen nettiyhteyden avautuminen nopeutui huomattavasti. Aiemmin kesti noin sekuntia, nyt lähes reaaliajassa 7z.dll. Hyvin positiivinen kokemus kyllä, ja tuntuu toimivan kone varsin rivakasti.

  • Kun olet kirjoittanut salasanasi, siirry vielä näppäimistön kohtaan Kirjaudu, ja paina kaukosäätimesi enter-painiketta.
  • Huomioithan, että esimerkiksi koneen käyttöjärjestelmällä voi olla yllä kuvatusta vaativammat laitteistovaatimukset.
  • Tämä on verkon ominaisuus, jota ei kaikilta osin pystytä estämään.
  • Tällä pyritään välttämään videon katkeaminen.

Harmaa kellokuvake tarkoittaa sitä, että ohjelma on katsottavissa vasta merkittyyn kellonaikaan. Mtv-palvelu löytyy nykyään myös Philips Saphi -älytelevisioista. Chrome saattaa olla jo käynnissä taustalla. Voit tarkistaa, onko Chrome käynnissä, ja pakottaa sen sulkeutumaan noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmäkohtaisia ohjeita.

Lue Myös

Mtv Suomi -sovellus on saatavilla Samsung, LG, Panasonic sekä Philips Saphi -älytelevisioille ja lisäksi myös Android TV -laitteisiin. Huomioithan, että esimerkiksi koneen käyttöjärjestelmällä voi olla yllä kuvatusta vaativammat laitteistovaatimukset. Laitteiston tehokkuuden lisäksi mtv-palvelun toimivuuteen vaikuttaa myös mm. nettiyhteyden nopeus.

Leave a comment

Your email address will not be published.